Van maandag tot vrijdag serveren wij onze eerlijke, pure, seizoensgebonden keuken van 11u30 tot 16u (laatste bestelling in de keuken om 14u).

 

Faim stelt u graag zijn suggestiemenu voor dat tweewekelijks nauwkeurig door chef Maarten wordt uitgekozen. Geïnspireerd door seizoensgebonden kwaliteitsproducten en met bijzondere aandacht voor streekgerechten weet hij telkens opnieuw te verrassen.

Marktmenu 2 gangen

Voorgerechten
 

ZALM

Home made Gravad Lax: Schotse Zalm – Oud Edegem Gin – Granny smith  

SECRETO 07

Ravioloni Burrata – Groene Asperge – Secreto 07  

AUBERGINE

Gekruide Aubergine – Provence – Kruidenslaatje  

Hoofdgerechten

DUROC HAASJE

(Zeeuws-Vlaams Duroc, David Otjens: Karakter, gezondheid, groei & vleeskwaliteit)

Haasje & pulled pork – pompoen – rode wijn – gepofte kriel

KABELJAUW

 

Kabeljauwhaas - Knolselder – Noordzeegarnaal – Mousseline

BERLOUMI

Kaas uit Berlaar, de Zuivelarij

Bloemkool & Rode Currie, veggie

 

Nagerechten

KAZEN

3 fijne kazen met konfituur

 

RODE VRUCHTEN

Gemarineerd in rode wijn & sinaas – Basilicumsiroop – crème

 

MOELLEUX

Fondant Moelleux – Vanilleroomijs

Voor - hoofdgerecht

Prijs: € 32

Marktmenu 3 gangen

Marktmenu voor - hoofdgerecht & dessert

Prijs: € 39

3 - gangenmenu " Carte blanche "

"Ons visitekaartje"

Wij werken met dagverse seizoensproducten waarmee een evenwichtig menu wordt samengesteld.

Voorgerecht - Hoofdgerecht - Dessert

Laat u verrassen door seizoen en inspiratie Menu "carte blanche" enkel per tafel

Prijs: € 39