Nieuws

Marktmenu 2 gangen

Voorgerechten

 

ZALM

Home made Gravad Lax: Schotse Zalm – Oud Edegem Gin – Granny smith

 

SECRETO 07

Ravioloni Burrata – Groene Asperge – Secreto 07

 

AUBERGINE

Gekruide Aubergine – Provence – Kruidenslaatje

 

Hoofdgerechten

DUROC HAASJE

(Zeeuws-Vlaams Duroc, David Otjens: Karakter, gezondheid, groei & vleeskwaliteit)

Haasje & pulled pork – pompoen – rode wijn – gepofte kriel

KABELJAUW

 

Kabeljauwhaas – Knolselder – Noordzeegarnaal – Mousseline

BERLOUMI

Kaas uit Berlaar, de Zuivelarij

Bloemkool & Rode Currie, veggie

 

Nagerechten

KAZEN

3 fijne kazen met konfituur

 

RODE VRUCHTEN

Gemarineerd in rode wijn & sinaas – Basilicumsiroop – crème

 

MOELLEUX

Fondant Moelleux – Vanilleroomijs

Voor – hoofdgerecht

31 januari 2015
0
Overzicht