Van maandag tot vrijdag serveren wij onze eerlijke, pure, seizoensgebonden keuken van 11u30 tot 16u (laatste bestelling in de keuken om 14u).
Faim stelt u graag zijn suggestiemenu voor dat tweewekelijks nauwkeurig door chef Maarten wordt uitgekozen. Geïnspireerd door seizoensgebonden kwaliteitsproducten en met bijzondere aandacht voor streekgerechten weet hij telkens opnieuw te verrassen.
Marktmenu 2 gangen
Voorgerechten
ZALM
Home made Gravad Lax: Schotse Zalm – Oud Edegem Gin – Granny smith
SECRETO 07
Ravioloni Burrata – Groene Asperge – Secreto 07
AUBERGINE
Gekruide Aubergine – Provence – Kruidenslaatje
Hoofdgerechten
DUROC HAASJE
(Zeeuws-Vlaams Duroc, David Otjens: Karakter, gezondheid, groei & vleeskwaliteit)
Haasje & pulled pork – pompoen – rode wijn – gepofte kriel
KABELJAUW
Kabeljauwhaas - Knolselder – Noordzeegarnaal – Mousseline
BERLOUMI
Kaas uit Berlaar, de Zuivelarij
Bloemkool & Rode Currie, veggie
Nagerechten
KAZEN
3 fijne kazen met konfituur
RODE VRUCHTEN
Gemarineerd in rode wijn & sinaas – Basilicumsiroop – crème
MOELLEUX
Fondant Moelleux – Vanilleroomijs
Voor - hoofdgerecht
Prijs: € 32
3 - gangenmenu " Carte blanche "
"Ons visitekaartje"
Wij werken met dagverse seizoensproducten waarmee een evenwichtig menu wordt samengesteld.
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Dessert
Laat u verrassen door seizoen en inspiratie
Menu "carte blanche" enkel per tafel
Prijs: € 39